zondag 27 september 2020

Uitgaven week 39/2020 - Grip op mijn knip!

Het lidmaatschap van de sportschool is betaald. Het is een hele hap in één keer, maar daardoor heb ik wel 2 maanden korting. Ik heb al meer dan tien jaar een abonnement en betaal altijd per jaar. Ik ga iedere dag, behalve natuurlijk wanneer we op vakantie zijn, of het door werkomstandigheden of ziekte niet mogelijk is maar ik haal met gemak 325 dagen per jaar en daarmee is het zeker geen uitgave waar ik later spijt van krijg!


Sportschool - fitnessafdeling


Welke afschrijvingen waren er nog meer deze week?
Ik heb bij diverse supermarkten boodschappen gedaan. Weer een voorraad roomijs gekocht bij de Lidl. Ik trek me niets aan van het weer, ik vind roomijs het hele jaar door lekker en eet het meestal als toetje op zaterdag. Ook heb ik bij Albert Heijn wat bonusartikelen gekocht, dingen die we altijd kopen en nu dus met korting. Bij de toko verse kousenband. Genoeg voor twee keer meegenomen. Ik heb de kousenband gesneden en gewassen en de helft geblancheerd en ingevroren. Bij de Hema heb ik enveloppen en viltstiften gekocht.

Er is een mooi bedrag naar de spaarrekeningen gegaan en naar mijn beleggingsrekeningen! Donderdag is het al weer 1 oktober en kan ik mijn maandoverzicht gaan maken. Altijd een leuk klusje! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten