zondag 13 september 2020

Uitgaven week 37/2020 - Grip op mijn knip!

Mijn aankoop in de categorie kleding, schoenen en accessoires heb ik hier afgelopen woensdag al opgebiecht in een aparte blog over mijn bespaarjaar.

Wat heb ik nog meer uitgegeven deze week?

Afschrijvingen en pinbetalingen
AH €   10,52
Sahan €     6,57
Schoenenwinkel € 190,00
Postkantoor €     9,10
Pizza €   24,50
bankkosten €     6,75
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen € 247,44
Betalingen contant
€ 0,00
Totaal betalingen contant € 0,00

Het was een week met weinig boodschappen. Er was nog voldoende eten in huis en alleen bij Albert Heijn heb ik wat meer uitgegeven aan een bonusaanbieding. Voor onze jam (we zijn heel trouw aan een merk) gold deze week 2+1 gratis. Daar maken we dan natuurlijk gebruik van. Ik koop de jam eigenlijk alleen maar wanneer er zo'n aanbieding is, en dat is een paar keer per jaar. 

Velletje postzegels voor verjaardagskaarten gekocht en tenslotte nog een onverwachte uitgave bij de pizzeria. We hadden deze week wat rare dagen waardoor onze eetplanning een beetje anders liep en we zelfs een dag helemaal niet gekookt hebben maar pizza hebben laten bezorgen.

Pizza


In de 'kijk vooruit' functie van mijn bank-app zie ik dat binnenkort, rond de 20e,  het abonnement voor een jaar sportschool wordt afgeschreven. Het kan dus aanstaande week zijn, maar ook de week erna. Verder hebben we een optie op een vakantiewoning genomen, na het weekend weten we of het doorgaat. Dan volgt natuurlijk een aanbetaling.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten