zondag 23 augustus 2020

Uitgaven week 34/2020 - Grip op mijn knip!

Ik heb een pensioenspaarrekening geopend en dat kost geld, ook moest ik betalen voor mijn website.

Wat is er deze week allemaal van mijn rekening afgeschreven?

Afschrijvingen en pinbetalingen
AH €    7,71
Sahan €  10,01
website €  12,00
website 2 €  10,89
Brand New Day Bank €  25,00
Kruidvat €    4,58
Lunch €  39,85
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen € 110,04
Betalingen contant
bloemenkraam € 6,50
Totaal betalingen contant € 6,50


Ik ben voor mijn pensioen gaan sparen bij Brand New Day Bank. Kosten voor het openen van een rekening zijn €25. Ik vind dat best een flink bedrag, maar omdat het een speciale rekening is waarbij je met belastingvoordeel kan sparen voor een extra potje pensioengeld heb ik het toch gedaan. 

Ik heb heerlijk geluncht met vriendin A. A. at een bietenburger en ik een moestuinsalade. We zaten heerlijk tussen de bomen met een beetje zon!


Mijn website moest worden betaald! Het eerste jaar kostte dit slechts een euro, dat was voor mij vorig jaar de reden om het ook eens te proberen. Inmiddels ben ik echt aan het bloggen en nu moet ik het volle pond betalen! Tevens kreeg ik een rekening voor een andere website - waar ik geen gebruik van maak - en ook deze moest betaald. Even heb ik overwogen om deze website aan te houden, maar omdat het schrijven op één site al voldoende tijd in beslag neemt heb ik deze tweede site opgezegd. Scheelt weer een rekening volgend jaar voor iets waar ik niets mee doe.

Voor mijn vriendin in Zierikzee heb ik een bloemetje meegenomen. Bij het Kruidvat nagellakremover en een nagellakje gekocht. Die laatste was een impulsaankoop en had ik niet hoeven/moeten doen want ik heb meer dan voldoende keuze aan nagellak staan! Volgende keer maar eerst tot 10 tellen. Was gelukkig geen dure aankoop, maar dat neemt niet weg dat het niet nodig was.

Volgende week wordt het salaris gestort en worden er wat vaste lasten betaald. Ik heb geen plannen voor grote uitgaven, ook geen uitjes in het programma, wel een bezoek aan de kapper, vaste prik in het laatste weekend van de zomervakantie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten