zondag 9 augustus 2020

Uitgaven week 32/2020 - Grip op mijn knip!

Normaal gesproken zijn we een aantal dagen weg in augustus en is dat natuurlijk terug te vinden in het maandoverzicht onder de kop vakantie/uitjes. Omdat ik niet op vakantie ben zal ik aan die kostenpost deze maand weinig uitgeven. Deze week wel buiten de deur geluncht.

Wat heb ik deze week nog meer uitgegeven?

Afschrijvingen en pinbetalingen
AH €   21,68
Sahan €     6,50
Lidl €   11,28
Terras lunch €   20,00
Giro 555 €   50,00
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen € 109,46
Betalingen contant
€ 0,00
Totaal betalingen contant € 0,00heerlijke locatie voor een lunch!

Ik heb veel boodschappen gedaan omdat George er een aantal dagen niet was en we daarom geen weekboodschappen bij Jumbo hebben besteld. 

Giro 555 is opengesteld voor donaties voor het rampgebied in Beiroet. Wanneer er zo'n inzamelingsactie is geef ik eigenlijk altijd €50. Ik begrijp dat het voor de mensen in Beiroet al een bijzonder slechte tijd was door inflatie én corona en dat mensen daar erg ontevreden zijn over de regering. Ik heb er alle vertrouwen in dat de bijdrage aan Giro 555 goed gebruikt zal worden.

Tenslotte heb ik samen met vriendin T. heerlijk geluncht! We hadden elkaar al lang niet gezien omdat we normaal gesproken twee keer per jaar, voorjaar en najaar, afspreken. De laatste keer was dus najaar 2019. In het voorjaar kwam corona ertussen.  We hebben heerlijk gegeten en zaten op een prachtige plek aan het water!

Volgende week een etentje buiten de deur, dat is voor nu de enige grote uitgave die gepland staat. Verder verwacht ik geen bijzonderheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten