zondag 2 augustus 2020

Uitgaven week 31/2020 - Grip op mijn knip!

Einde van de maand dus weer een aantal vaste afschrijvingen. Ik heb natuurlijk wat boodschappen gedaan en een bloemetje gekocht.

Wat is er allemaal afgeschreven deze week?

Afschrijvingen en pinbetalingen
AH €     4,67
Sahan €   14,74
Lidl €     2,47
Beleggen € 100,00
Belastingdienst €   21,00
Regionale Belastinggroep € 127,12
Bol.com €   16,45
Energieleverancier € 225,00
XS4ALL €   68,99
NPOStart €     2,95
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen € 583,39
Betalingen contant
Bloemenkraam €   3,50
Totaal betalingen contant €   3,50

mijn agenda

Call me old fashioned maar voor het nieuwe schooljaar heb ik een agendavulling gekocht bij Bol.com. Ik gebruik (natúúrlijk ;-) ) ook een digitale agenda, maar ik vind het ook prettig om nog te kunnen schrijven.  Al zolang ik me kan herinneren heb ik een Filofax. Ooit in de jaren 80 begonnen met een kleintje, inmiddels is dit een A5 formaat met alles erop en eraan, behalve een adresboek, dat heb ik alleen nog digitaal. Ik vind het bladeren en terug- en vooruitkijken fijn en heb daardoor een beter overzicht. Ik  heb ook nog vullingen voor mijn vulpotlood en vulpen gekocht. Verzendkosten: geen!

Deze week ben ik op kraamvisite geweest bij een collega. Zijn vrouw was in juni bevallen van hun tweede kindje.  Ik mocht langskomen en van te voren hebben we duidelijk afgesproken hoe zij het graag wilden doen bij het bezoek. Ze hebben een ruime woonkamer waardoor de 1,5 meter afstand prima lukte.Het kraamcadeautje had ik een tijd geleden al gekocht. Voor moeder en vader nam ik een paar mooie zonnebloemen mee.

Zondag of maandag ga ik mijn maandoverzicht voor juli in orde maken, aanstaande woensdag staat het online!

  

 

5 opmerkingen:

 1. Die agenda vind ik erg mooi.
  Ik ga eens kijken of ik zo'n soort ga kopen voor het nieuwe jaar
  want prijzig zijn ze wel vind ik.
  Dat wordt dan kiezen nietwaar ;-)?

  (ik heb ontdekt hoe ik mijn naam neer kon zetten ipv Unknown)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marielouise, leuk dat je nu met je naam erbij staat, ik krijg namelijk bericht wanneer er een reactie is en nu zie ik meteen dat jij het bent! Ja, zo'n agenda is fijn, de hoesjes/mappen/organisers zijn er in vele maten én prijzen. Kunststof is niet zo duur, leer wel. Ik vind kunststof niet mooi als het op leer moet lijken, daarom koop ik altijd leer. Dat is ook veel steviger en gaat dus langer mee. Succes en Filofax zijn de duurdere merken. Als je op internet gaat zoeken kom je vast iets tegen dat past bij jou (én jouw portemonnee)!! Leuk als je met tegen die tijd laat weten wat het geworden is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga op zoek. Bedankt voor de tip, Succes kende ik ook nog niet.
  Vóór december wil ik er een gevonden hebben want ik heb nu de Nibud-agenda maar die bevalt me niet meer nu er geen datums meer vermeld staan en je alles zelf in moet vullen.
  Dat vind ik zó onhandig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Marielouise, ik heb al vele orgnisers gehad, ben een beetje een fanaat. Mocht je nog tips of informatie willen... laat maar weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt Stella.
  Al gezien dat ik de filofax mooier vindt dan Succes.
  En ik heb meteen maar 30 euro apart gelegd, begin van de agenda zullen we maar zeggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen