maandag 20 juli 2020

Uitgaven week 29/2020 - Grip op mijn knip!

We hebben voor het eerst sinds maanden buiten de deur gegeten! Dat was leuk én lekker! 

Wat heb ik nog meer uitgegeven deze week?

Afschrijvingen en pinbetalingen
Sahan €   4,53
Lidl € 14,20
BigBazar €   1,79
Primera €   7,50
Sligro € 20,24
Chocolatier € 23,80
C&A € 25,80
Pizzeria € 54,45
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen €152,31
Betalingen contant


Totaal betalingen contant € 0,00

Om het begin van de zomervakantie te vieren én het feit dat ons buurmeisje over is naar het 2e jaar van haar HBO opleiding zijn we met ons drietjes bij de lokale pizzeria gaan eten. Dit was de eerste keer weer sinds de start van de Coronacrisis. Het was erg gezellig en we hebben lekker gegeten.

Bij C&A kocht ik niets voor mezelf, ik heb immers een bespaarjaar! Wel kocht ik iets voor Georg. Ik vind het leuk om af en toe een cadeautje voor hem te kopen (en hij voor mij) buiten verjaardagen en andere cadeaudagen om. 

Om twee collega's te bedanken voor hun inzet dit jaar, en dan met name in de coronatijd waarin sommige studenten moeilijk bereikbaar waren en hun werk extra lastig was, heb ik ze een doosje lekkere chocoladebonbons gegeven. 

Voor het eerst bij BigBazar binnen geweest, hier heb ik microvezeldoekjes gekocht. Deze gebruik ik op de sportschool bij het reinigen van de apparaten voor en na gebruik. 

Bij de Sligro kocht ik oa pitabroodjes, van die hele lekkere van de Nida Bakery. Niet te vergelijken met de bordkartonnen schijfjes die je bij de supermarkt koopt!

Bij de Turkse super en de Lidl diverse voedingsmiddelen, waaronder een paar bakken schepijs. De Lidl heeft onlangs wat nieuwe smaken in het assortiment en die wil ik wel eens proberen: salted caramel en walnoot. Verder gewoon vanille- en chocoladeijs. Lekker met een toef slagroom en een scheut advocaat!

2 opmerkingen:

  1. Haha, ja zeker lekker, ijs met een toef slagroom!
    Leuk dat je je buurmeisje mee uit nam.

    Marielouise

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marielouise, vergeet die advocaat niet he?? Ja, ons buurmeisjes woont alleen en heeft het zwaar gehad met haar studie in de coronotijd, ik heb haar kunnen helpen met wat opdrachten en haar motivatie. Om te vieren dat het allemaal goed is gegaan zijn we gezellig uit gaan eten!

    BeantwoordenVerwijderen