zondag 5 juli 2020

Uitgaven week 27/2020 - Grip op mijn knip!

Een aantal vaste betalingen, boodschappen bij de supermarkten en op de markt en een bezoek aan de kapper!

Wat heb ik deze week uitgegeven?

Afschrijvingen en pinbetalingen
AH €    4,35
Sahan €    7,74
Lidl €  10,87
Belastingdienst €  21,00
XS4ALL €  67,99
Hema €    4,75
NPO Start €    2,95
Budgetenergie € 225,00
Bankkosten €   15,00
Kapper €   27,00
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen € 382,30
Betalingen contant
Markt € 6,00
Totaal betalingen contant € 6,00

Bij de supermarkten weer de gewone wekelijkse dingen gekocht zoals onder andere noten, tomaten, avocado's, munt en schepijs. Ook even naar de markt voor aardappels. Het was niet heel druk en het beleid was anders dan de weken ervoor want de aangegeven looproutes waren verdwenen. Ik heb een klein rondje gelopen en ook nog een pondje heerlijke kersen en de laatste aarbeien van het seizoen gekocht. 

Ik was op de fiets en die had ik even aan de hand genomen. Zonder verder na te denken stapte ik weer op mijn fiets om het laatste stukje, waar het op dat moment erg rustig was, naar de kapper te fietsen. Toen ik een politieagent zag bedacht ik ineens dat je op marktdagen niet mag fietsen en sprong ik snel van mijn fiets. Oom agent had me gezien en kwam op me af. Ik bood mijn verontschuldigingen aan en kwam weg met een vriendelijke waarschuwing. Zou dat zijn omdat ze hun imago een beetje willen oppoetsen? Voor mij hoeft dat niet hoor, en een boete had ik zonder morren geaccepteerd, ik was tenslotte fout!

De oplettende lezer heeft gezien dat mijn energievoorschot is gedaald met €25. Ik heb onlangs een flink bedrag van mijn energieleverancier terug ontvangen. Het maandbedrag werd aangepast naar €195. Omdat we de afgelopen maanden veel vaker thuis waren hebben we meer energie verbruikt dan normaal in deze maanden. Ook douchte ik veel vaker thuis omdat de sportschool dicht was, normaal stap ik daar onder de douche aan het eind van de dag na mijn sportrondje. En dan weten we  ook niet niet wat voor een winter het wordt. Bijbetalen is nooit fijn, terugkrijgen is leuk en voor de rente op een spaarrekening hoef ik het niet te doen dus ik heb het bedrag iets hoger gemaakt en betaal vanaf volgende maand €225.  

Ik ga deze week ook de cijfers voor juni in mijn spreadsheet verwerken en deze informatie staat aanstaande woensdag hier op de blog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten