zondag 28 juni 2020

Uitgaven week 26/2020 - Grip op mijn knip!

Had ik vorige week nog grip op mijn knip en gaf ik nauwelijks iets uit, deze week was weer een stuk duurder.

Wat is er deze week afgeschreven?

Afschrijvingen en pinbetalingen

Sahan €     14,39
Lidl €     13,78
Schiedams Boekhuis €     16,04
Plus €       1,84
Regionale Belastinggroep €   127,12
Beleggen €   350,00
Sparen €1.100,00
Evides €     25,00
Sligro €     40,40
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen €1.688,57
Betalingen contant
Toko € 1,00
Markt € 2,25
Totaal betalingen contant € 3,25

Ik maakte een tripje naar de Sligro om vis te kopen. Ook hadden we nieuwe ovenwanten nodig, een extra diep bord, keukenrollen en doos met 2 kilo fudge. Ja, die fudge was ook nodig want bijna op, we eten één blokje per dag, 's avonds bij de thee. Bij zo'n grote doos lijkt de bodem nooit in zicht te komen, maar het gaat een keer op en nu waren we aan de laatste stukjes begonnen.

Verder heb ik een twee zakken Verveine thee, diverse soorten pompoenpitten, geroosterde kikkererwten, geroosterde mais, gedroogde abrikozen en rozijnen gekocht bij de Turkse super, naast natuurlijk de normale wekelijkse dosis verse groente en fruit.  

Eind van de dag op de markt, toen het niet meer zo druk was, nog een watermeloen en aardbeien meegenomen. 

De vrouw van een van mijn collega's is bevallen. Ik heb een boekje met een mooie kaart gekocht zodat ik dit kon opsturen. Ik ga in de zomervakantie ook nog een keertje op kraamvisite, dan neem ik nog een aardigheidje mee, dat heb ik een poosje geleden al bij de Hema gekocht. 

Tenslotte zijn er al wat vaste bedragen afgeschreven, de rest volgt volgende week. Dan kan ik ook weer de eindcijfers van juni opmaken.

4 opmerkingen:

 1. Hihi die fudge is zeker nodig ;)
  Ik heb mijn ogen eens uitgekeken bij Harrod's in Londen, wat hebben ze daar allemaal voor fudge! Een hele tafel mee ingericht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Uitklokken, ik heb in mijn Londentijd heel wat bezoekjes aan Harrod's gebracht, vooral de food halls waren mijn favouriet! Helaas had ik een krappe beurs en bleef het bij kijken! De volgende keer dat ik in Londen ben ( normaal gesproken 1x per 2 jaar) zal ik weer eens gaan kijken en een voorraad fudge inslaan! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fudge, daar mag je me voor wakker maken, heerlijk!
  Ik wilde het negeren maar kan het niet 😳 je hebt weer een fout gemaakt of getypt in ‘n optelling!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Janne, LOL mij mag je er ook voor wakker maken (net als voor een tompouce of roomijs met slagroom!). En juist fijn dat je me op mijn typ- of andere fouten wijst, dan kan ik ze corrigeren!

  BeantwoordenVerwijderen