zondag 14 juni 2020

Uitgaven week 24/2020 - Grip op mijn knip!

Deze week al aardig wat dingen uit de voorraad opgemaakt. Maar desalniettemin toch nog voor een flink bedrag boodschappen gedaan. Er is nu ook zoveel lekker fruit! 

Wat heb ik allemaal uitgegeven deze week?

Afschrijvingen en pinbetalingen
AH          € 8,08
Sahan          € 7,01
Lidl        € 1,70
Etos            € 8,38
Bankkosten          € 6,75
Sparen  € 1.500,00
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen  € 1.523,84
Betalingen contant
Turkse bakker        € 1,30
Totaal betalingen contant        € 1,30


Bij Albert Heijn heb ik de bonusaanbieding nectarines gekocht. Ook was er een persoonlijke aanbieding, namelijk 15% korting op een halfje Alison volkorenbrood. Deze korting krijg ik omdat ik dit vaker koop. Ik heb de vriezervoorraad weer aangevuld. Dit brood gaat vrij snel op want ik eet altijd een Alison boterham met pindakaas in de ochtendpauze bij mijn koffie. Dit doe ik al jaren en gaat nog steeds niet vervelen! Het moet ook Alison van AH zijn, andere varianten vind ik altijd te zacht. Ik houd van stevig brood.

Bij Lidl was de verse spinazie in de aanbieding. Ik ben dol op spinazie en eet het zowel rauw als gewokt. Bij Sahan watermeloen, aardbeien, groente en yoghurt gekocht. Ons medicijnkastje moest bijgevuld worden en daarom heb  ik bij de Etos pleister en paracetamol gehaald. Op zaterdag en zondag doe ik liever geen boodschappen meer vanwege de drukte. Toch ben ik zaterdag nog even snel naar de Turkse bakker geweest voor zuurdesembollen voor 's avonds bij de groentesoep met ballen! "Twee minuten mevrouw, dan komen ze uit de oven!".  De bakkerij is achter de winkel en de broden worden warm op de planken gelegd. Leuk om de bedrijvigheid in de bakkerij te zien en natuurlijk gaat er niets boven vers brood!

Ik kreeg geld terug van mijn energieleverancier. Dit had ik wel verwacht want mijn maandbedrag was vrij hoog. Inmiddels heb ik dit aangepast naar een iets realistischer bedrag. Ook geef ik nog steeds vrij weinig uit, ik doe niet zoveel ondanks de horeca-opening en heb weinig nodig. Dit betekende dat ik een flink bedrag kon overschrijven naar de spaarrekeningen. 

Voor volgende week staat er wederom niets bijzonders op de planning en ook verwacht ik geen grote uitgaven. Ik ga wel binnenkort weer met vriendinnen afspreken voor lunch buiten de deur, heb ik erg veel zin in!


6 opmerkingen:

 1. Hoewel ik buiten de deur eten altijd al een feestelijke luxe is, is het nu helemaal wat bijzonders. Ik geniet er nu nog meer van. Veel plezier gewenst alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Hermien, ik ben het helemaal met je eens! Ik ga er zeker van genieten, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi MoneyMeister, dank je wel! Volgende maand kan ik denk ik weer wat meer dan normaal sparen, er komt een loonsverhoging én een extra eenmalige uitkering voor mbo-docenten op 1 juli!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super goed dat je ook dat extraatje gaat sparen. Het is soms zo verleidelijk om het uit te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi MoneyMeister, ja dat is inderdaad soms heel verleidelijk, het lijkt gratis geld, maar het is natuurlijk ook gewoon leuk om te bedenken dat het weer een paar dagen eerder stoppen met werken kan zijn!

  BeantwoordenVerwijderen