zondag 7 juni 2020

Uitgaven week 23/2020 - Grip op mijn knip!

Deze week mijn best gedaan om zo min mogelijk supermarkten te bezoeken en zo min mogelijk uit te geven aan voeding. Dit in het kader van  ‘eet de voorraad op’ waarover ik komende woensdag een blog plaats.

Wat heb ik allemaal uitgegeven deze week?   

Afschrijvingen en pinbetalingen

Sahan

€ 8,58

Lidl

€ 1,05

NPO Start

€ 2,95

Hema

€ 44,35

Toko

€ 4,25

Totaal afschrijvingen en pinbetalingen

€ 61,18

Betalingen contant

Markt

€ 5,90

Totaal betalingen contant

€ 5,90

 Ben niet bij AH geweest want onze producten waren niet in de aanbieding. Bij de Lidl slechts krentencarrees en een komkommer gekocht. Bij Sahan een blik geitenkaas en de wekelijkse bossen munt, rode bieten, geroosterde en gekookte kikkererwten en paprika’s. Verder heb ik op de markt aardappels en een meloen gekocht. De toko had verse rotiplaten liggen en daar heb ik een pakje met drie stuks van gekocht. Die liggen nu in de vriezer, volgende week staat er kipkerrie (alsmede de vegetarische variant met kikkererwten) op het menu. Daar hoor zo’n rotiplaat echt bij vind ik. Zelf maken is leuk en ook lekker, maar deze zijn door een Surinaamse mevrouw gemaakt en daar kan ik niet aan tippen!

Het is me goed gelukt om weinig geld uit te geven en geen supermarktimpulsaankopen te doen. Ik houd me netjes aan mijn boodschappenlijstje!

Bij de Hema kom ik graag en ik hoop dan ook dat deze winkel niet failliet gaat of in handen komt van investeerders die het concept zodanig veranderen dat het de Hema niet meer is. Ik heb er babykleertjes gekocht voor een collega die binnenkort vader wordt. Ook had ik enveloppen nodig en een nieuw steelpannetje. Ik heb nog even rondgelopen maar verder niets in mijn mand gedaan. Dus ook hier geen impulsaankopen!

 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten