zaterdag 16 mei 2020

UItgaven week 20/2020 - Grip op mijn knip!


Tjonge jonge… wat een week! Er  is werkelijk niets gebeurd wat het vermelden waard is! Deze week weer de gebruikelijke boodschappen bij de supermarkten gedaan. Bij de Lidl waren de noten in de aanbieding en aangezien ik iedere dag een handje noten eet maak ik altijd gebruik van hun aanbieding. Gelukkig wordt er niet meer gehamsterd en hoeven we niet bang te zijn dat we niets te eten kunnen kopen. Onze vriezer is vol met stoofschotels, soepen en andere zelfgemaakte gerechten. We koken vaak voor 2 of 3 keer en vriezen dan een deel in. Verse groente en pasta, rijst of aardappels erbij en klaar is Kees! Ook ligt er voldoende brood, vis en vlees in de vriezer en nog wat lekkere dingen zoals schepijs en ijsjes. Op groente en fruit na, waren er verder niet veel boodschappen nodig.

Wat heb ik nog meer uitgegeven deze week?

Afschrijvingen en pinbetalingen
AH
€ 4,09
Sahan
€ 9,91
Lidl
€ 10,71
Bankkosten
€ 6,75
Handyman
€ 22,44
Turkse bakker
€ 2,60
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen
€ 56,50
Betalingen contant
€ 0,00
Totaal betalingen contant
€ 0,00Ik heb nog geen telefoonhouder voor de fiets  gekocht, ik ben nog niet echt op zoek geweest. Bij de Handyman stofzuigerzakken en batterijen aangeschaft. Niet online, maar in de winkel. Dat was dan meteen het uitje van de week!

Volgende week wordt mijn salaris bijgeschreven en voor mij geldt dat dit inclusief vakantiegeld is. Dat zou voor de meeste mensen moeten gelden, maar vanmorgen hoorde ik op het nieuws dat het CNV van 8% van hun leden geen vakantiegeld  krijgen uitgekeerd. Gelukkig is dat pas mogelijk wanneer een meerderheid van de werknemers akkoord gaat, het is namelijk een wettelijk recht.  Het CNV waarschuwt om niet direct te tekenen, het kan namelijk consequenties hebben voor bijvoorbeeld de hoogte van een ww-uitkering wanneer een bedrijf failliet gaat. Er zijn ook bedrijven die ervoor kiezen om het geld gespreid uit te keren, hier staat het CNV wat positiever tegenover.

Goh… toch nog een stukje weten te schrijven ondanks een zeer saaie week!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten