zondag 3 mei 2020

Uitgaven week 18/2020 - Grip op mijn knip!


Het is mei en de resterende betalingen voor deze maand zijn gedaan, op de afschrijving van het waterbedrijf na. Ik heb iets meer uitgegeven aan losse boodschappen, zoals asperges bij Albert Heijn. Wat heb ik deze week uitgegeven?

Afschrijvingen en pinbetalingen
AH
€ 13,16
Sahan
€ 6,10
Lidl
€ 9,60
Beleggen
€ 100,00
Gemeentelijke belastingen
€ 127,10
Wegenbelasting
€ 21,00
XS4ALL
€ 69,99
NPO Start
€ 2,95
Energie
€ 250,00
Sligro
€ 16,24
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen
€ 616,14
Betalingen contant
Bloemist
€ 2,50
Schoenmaker
€ 4,50
Totaal betalingen contant
€ 4,50Ik had pita broodjes ‘nodig’ bij de Sligro. Hier verkopen ze Israëlische pitabroodjes en die zijn echt stukken lekkerder dan de harde droge pita’s die je bij de supermarkt kan kopen.  Gelukkig ben ik op de fiets gegaan, want anders was ik waarschijnlijk met nog veel meer thuis gekomen dan met een kilo drop, een kilo fudge en dat pak pita broodjes! Ik had verwacht dat het erg rustig zou zijn maar ook hier viel me op dat het best druk was.

Ik ben niet gestopt met beleggen. Ik vind het wel lastig want iedere maand denk ik dat ik misschien beter mijn incasso’s kan stopzetten. Ik lees erover en zie dat veel mensen gewoon doorgaan. Ik doe dat ook, het gaat me tenslotte om de lange termijn en bovendien is het geld dat ik (nu in ieder geval) kan missen. Wat is wijsheid? De tijd zal het leren.

Op naar volgende week, nog steeds een intelligente lockdown dus geen etentjes, uitjes of kappersbezoek. Ben heel benieuwd hoe lang we dit nog met z’n allen volhouden, heb het idee dat de rek er een beetje uit is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten