zondag 26 april 2020

Uitgaven week 17/2020 - Grip op mijn knip!


De beloning voor weer een maand werken is gestort. De meeste vaste automatische incasso’s volgen volgende week, maar ook deze week zijn er al bedragen automatisch afgeschreven. Wat gaf ik uit deze week?

Afschrijvingen en pinbetalingen
AH
€ 1,75
Sahan
€ 18,70
Lidl
€ 0,98
Sparen extra
€ 600,00
Sparen standaard
€ 1.100,00
Beleggen
€ 250,00
Witgoedwinkel
€ 29,95
Zorgverzekering
€ 348,73
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen
€ 2.350,11Door een medische ingreep eerder dit jaar, net voor alles stopte vanwege de Coronapandemie, is mijn eigen risico grotendeels op en het bedrag werd geïncasseerd.  Er stond nog genoeg geld op mijn betaalrekening en het was niet nodig om aan te vullen vanuit de spaarrekening. Voor de koelkast moest er een nieuw geurfilter komen. Dit was de tweede keer in drie jaar dat koelkast deze melding gaf. De eerste keer hebben we er geen nieuwe ingedaan. Nu wel. Deze filtertjes zijn prijzig en je moet er meteen twee kopen! Die tweede in de koelkast gelegd, naast het eierrekje, want de kans is anders groot dat we die over drie jaar niet meer terug kunnen vinden.

Verder is er weinig bijzonders gekocht. Wel had ik nog wat geld ‘over’ om op mijn spaarrekening te zetten. Altijd fijn, ook al levert het niet veel op. Volgende week de rest van alle maandelijkse betalingen en dan aan het eind van de week weer tijd voor het maandoverzicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten