zondag 1 maart 2020

Uitgaven week 9/2020 - Grip op mijn knip!


Week 9


Voorjaarsvakantie! Het weer bleef achter en van voorjaar was geen sprake. Desalniettemin fijn om een week vrij te zijn! Zoals voorspeld is er een flink bedrag van de rekening afgeschreven. 

Hoe zag de week eruit?


week 9
Afschrijvingen en pinbetalingen
Sahan
€ 17,90
Lidl
€ 11,21
Kapper
€ 27,00
Apotheek
€ 5,67
XS4ALL
€ 67,99
Budgetenergie
€ 250,00
Evides
€ 25,00
Restaurant lunch
€ 43,00
Wegenbelasting
€ 20,00
Semmie
€ 100,00
ASN beleggen
€ 250,00
Spaarrekeningen
€ 1.100,00
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen
€ 1.917,77
Betalingen contant
HEMA
€ 7,00
Totaal betalingen contant
€ 7,00Op maandag kwam mijn vriendin Mario lunchen. Ik had nog allerlei lekkere dingen in huis dus hiervoor hoefde ik geen boodschappen te doen. Voor ons eigen eten ben ik nog even naar de Lidl en de Turkse super geweest. We hadden onder andere nog wat broodjes nodig en ook het schepijs in de vriezer was bijna op.

Ik ga zo’n iedere 8 weken naar de kapper en vaak valt dat in een vakantie. Nu ook en op donderdagmiddag was het weer zover. Altijd fijn om weer mooi geknipt naar buiten te stappen. Wassen, drogen en föhnen doe ik niet aan en dat is maar goed ook want het regende en waaide weer flink!

Op vrijdag met vriendin Steef geluncht bij een heel fijne zaak aan het water hier in de omgeving. Steef was in januari jarig en had deze lunch nog van me tegoed. Het was geen goedkope lunch, maar de prijs/kwaliteitverhouding was goed, het eten was heerlijk, meer dan voldoende en de service uitstekend!

Bij de HEMA een nieuw A4 notitieboek gekocht om op het werk te gebruiken. Ik heb nog wel wat notitieboekjes liggen, maar deze zijn niet naar mijn zin. Als ik heel eerlijk ben is dat een smoesje en wilde ik gewoon weer eens in een mooi nieuw notitieboek beginnen! Dus toch een kleine impulsaankoop deze week.

De overige afschrijvingen vinden standaard plaats aan het eind van de maand. Volgende week nog een grote betaling voor de woon- en aansprakelijkheidsverzekeringen. Ook verwacht ik nog een tandartsrekening voor ‘happen’ voor mijn nieuwe kroon in combinatie met tandsteen verwijderen en polijsten. Kan ook zijn dat die rekening pas komt als de kroon geplaatst is, dan duurt het nog een paar weken.

Morgen de getallen van februari op een rijtje zetten, altijd een leuk klusje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten