zondag 22 maart 2020

Uitgaven week 12/2020 - Grip op mijn knip!Het was even spannend want de Jumbo app gaf begin van de week geen sjoege. Gelukkig kon ik op een gegeven moment wel boodschappen bestellen en ook het vaste ophaalmoment was geen probleem. Ik heb vrijdagochtend alvast gereserveerd voor vrijdag 27 maart. Hamsteren doen we nog steeds niet en gelukkig is dat ook niet nodig, de winkels hebben voldoende heb ik gemerkt. Wat heb ik deze week uitgegeven?

week 12
Afschrijvingen en pinbetalingen
AH
€ 11,84
Sahan
€ 7,58
Lidl
€ 8,07
Tandarts
€ 847,12
Omroep Human
€ 7,50
Floating Farm
€ 2,90
HEMA
€ 1,50
pinnen
€ 50,00
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen
€ 936,51
Betalingen contant
Bloemist
€ 2,50
Toko
€ 0,75
Totaal betalingen contant
€ 3,25Zoals verwacht kwam de rekening voor de kroon op mijn implantaat. Het bedrag hierboven is niet hele bedrag van de nieuwe kies, een half jaar geleden heb ik al voor het plaatsen van de schroef betaald. Al met al een enorm bedrag, maar ik ben zo ontzettend blij dat het kan en dat ik het kan betalen!

Ik fiets vaak langs The Floating Farm en zag nu dat het winkeltje open was. Ik ben even gestopt om iets te proberen uit het assortiment. Ik kocht karnemelk en yoghurt en kreeg een fles melk gratis mee omdat deze bijna over de datum was. De producten zijn lekker maar verder niet bijzonder. Daarnaast weet ik niet zo goed wat ik van het concept moet vinden, koeien in een drijvende open stal. Horen koeien niet gewoon in een weiland te staan?

Omroep HUMAN steun ik omdat ik vind dat zij mooie programma’s maken. Bij de HEMA een kaart voor een vriendin gekocht en ook nog contant geld opgenomen bij de pinautomaat. Met 50 euro cash in mijn knip doe ik meestal heel lang en nu zeker, want overal wordt gevraagd te pinnen of contactloos te betalen.

Tenslotte nog een mooi bosje freezia’s bij de bloemist meegenomen en bij de toko nog een zoete aardappel.

Volgende week de salarisbetaling en een groot aantal afschrijvingen.

4 opmerkingen:

 1. Zo, die tandarts hakt er in zeg! Zijn dat de netto kosten of krijg je nog wat van de verzekering?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, helaas geen teruggave, vorig jaar was het nog veel meer en toen ook niet dus reken nergens op. Maar ik kan wel weer lekker kauwen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. als je tandarts nu ook eens zuinig was.dat zou mooi zijn,maar dat zal wel nooit gebeuren vrees ik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Wil, dat zou fijn zijn! Mijn tandarts heeft, mede dankzij mijn bijdragen, een tweede huisje op de Veluwe! Ach... ik gun iedereen zijn ding en nogmaals, ik ben heel blij met mijn nieuwe kies!!

   Verwijderen