zondag 23 februari 2020

Uitgaven week 8/2020 - Grip op mijn knip!


Week 8

 De meeste boodschappen deden we online deze week. Maar omdat er wat aanbiedingen waren ook nog even naar Appie geweest. Er moest een extra sleutel komen en ook de tandarts stuurde een rekening. Hoe zag de week eruit?

week 8
Afschrijvingen en pinbetalingen
AH
€ 21,68
Sahan
€ 3,01
Infomedics tandarts
€ 38,49
Schoenmaker (sleutel)
€ 4,50
Hema
€ 27,00
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen
€ 94,68
Betalingen contant
Turkse super
€ 0,70
Totaal betalingen contant
€ 0,70Albert Heijn heeft deze week de jam van Bon Maman in de bonus, en ook het Alison volkorenbrood waar ik dol op ben was in de (persoonlijke?) bonus. Dus jam en brood ingekocht. Een vriendin van ons mag onze fietsen gebruiken, en daarvoor moet ze er natuurlijk wel bij kunnen, dus een sleutel van de schuurdeur bijgemaakt.

Vorige week controle van mijn implantaat en een algemene controle bij de tandarts. Op de foto zag het implantaat er goed uit, over twee weken wordt de kroon geplaatst. Dan volgt er kort daarna nog een behoorlijk hoge rekening maar ben ik reuze blij.

Ik zit dit stukje te schrijven en buiten waait het behoorlijk, ook regent het flink! Omdat mijn regenpak in een fietstas van mijn gestolen fiets zat had ik geen regenpak meer. Om niet mis te grijpen wanneer ik na de vakantie weer naar mijn werk fiets heb ik dit weekend een regenpak aangeschaft. Eerst op internet gekeken maar daar zag ik door de grote hoeveelheid pakken en websites en aanbevelingen door de bomen het bos niet meer. Ik moet tien minuten fietsen (enkele reis) en heb dan geen heel duur pak nodig, ben dus naar de HEMA gegaan en heb daar een recht-toe-recht-aan pak gekocht. Ik had een mooie Rains regenjas, jammer dat ik die kwijt ben, maar ik denk dat dit voorlopig wel voldoet. En misschien koop ik volgend jaar wel een mooie nieuwe Rains, mocht ik die echt missen dit jaar.

Volgende week wordt een dure week. Het is vakantie en ik heb wat afspraken staan. De eerste is niet duur, dat is een lunch met een vriendin bij mij thuis. Maar op vrijdag trakteer ik een jarige vriendin op een lunch buiten de deur. Ook ga ik naar de kapper. En volgende week worden de meeste maandelijkse betalingen afgeschreven, en verwacht ik een rekening van de mondhygiëniste.

Leuk, dan is het eind volgende week ook weer tijd voor het maandoverzicht!

2 opmerkingen:

  1. Maar niet zo goedkoop als jouw week (weken) wij redden het niet met 35 euro per week (of vergelijkbaar bedrag voor een tweepersoonshuishouden), ik doe er wel mijn best voor het zo laag mogelijk te houden. Georg is bij ons de spelbreker ;-), hij heeft deze week lekkere vis gekocht en dat was prijzig!! En dat staat dus niet in mijn lijstje! Kon je het trouwens beter lezen nu? Ik ben aan het uitzoeken hoe ik de lay-out kan verbeteren, Zuinigeman.nl heeft al hulp aangeboden!!

    BeantwoordenVerwijderen