zondag 16 februari 2020

Uitgaven week 7/2020 - Grip op mijn knip!


Dure taugé, boodschappen doen, retail therapy….deze week geld uitgegeven waar ik niet op had gerekend.

Hoe zag week 7 eruit?

week 7
totaal
Afschrijvingen en pinbetalingen

AH
€ 4,97
Sahan
€ 8,67
Lidl
€ 9,96
ING betaalpakket 2 rekeningen
€ 6,04
Etos
€ 16,67
Hema
€ 14,75
Kruidvat
€ 21,43
Fietsenmaker
€ 54,80
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen
€ 137,29


Betalingen contant

Toko
€ 2,95
boekwinkel
€ 2,40
Jubileum collega
€ 2,50
Etos
€ 1,09
Totaal betalingen contant
€ 8,94Twee zakken spinazie gekocht bij de Lid. Ook broodjes meegenomen, van die lekkere met pompoenpitten en ook hun biologische volkorenbroodjes. Ik word steeds blijer van de Lidl. Ik heb geen andere dingen meegenomen naar wel in de verleiding gekomen bij de producten van hun Griekse week.

Ik had weer wat leuke kaarten nodig voor de jarigen in deze periode dus die heb ik bij de Hema en de boekwinkel gekocht. Bij de twee drogisten oa pleisters, uiercrème en mondverzorgingsproducten gekocht.

De bummer van de week vond plaats op vrijdag, toen ik voor een zakje taugé even snel de toko inging en iets langer bleef dan 2 minuten omdat ik ook nog wat kruiden en specerijen uitzocht. Was laks geweest en had mijn fiets voor de deur gezet, maar niet op slot. Toen ik buiten kwam was mijn fiets, inclusief twee mooie fietstassen én mijn regenpak, weg! (zie blog gisteren).  Gelukkig hebben we thuis nog een goede fiets en die heb ik ’s middags meteen voor een servicebeurt naar onze fietsenmaker gebracht. De banden liepen namelijk langzaam leeg en de remmen waren ook wat slap. Fiets op zaterdagmorgen opgehaald en nu weer twee fietsen tot mijn beschikking. Een oude Gazelle damesfiets voor woon- werkverkeer en een goede Giant herenfiets voor wat langere afstanden of gewoon om lekker mijn neus achterna te fietsen.

Een collega van mij viert haar 25-jarig jubileum aanstaande donderdag, en vanuit het team komt er een cadeau, geen idee wat. Iedereen werd verzocht €2,50 bij te dragen.

En ja, omdat ik mezelf toch wel zielig vond na de gestolen fiets heb ik bij de Hema op zaterdag nog een nieuwe lippenstift gekocht. Ik heb er eigenlijk wel spijt van want het was niet nodig en ik dacht dat ik niet meer aan retail therapy deed. Helaas…

En nu maar snel zoek naar een nieuw regenpak, want dat is de komende weken nog wel nodig ben ik bang. Volgende week in ieder geval een rekening van de tandarts, verder verwacht ik weinig uit te (moeten) geven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten