zondag 26 januari 2020

Uitgaven week 4/2020 - Grip op mijn knip!


Week 4 alweer! Ik hoop dat iedereen nog steeds zijn goede voornemens volhoudt. Ik heb ze niet gemaakt en had dus afgelopen maandag geen last van ‘the  blues’. Ik had een redelijk zuinige week. Weinig extra boodschappen gedaan en ook de lunch met een vriendin op zondag was niet al te duur.

Hoe zag week 4 eruit?


Afschrijvingen en pinbetalingen
AH €    3,80
Sahan €  16,26
Lidl €  10,78
OV Chipkaart extra saldo €    5,00
Restaurant €  17,00
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen € 52,84


Betalingen contant
Kruidvat €  1,10
Postagentschap €  2,10
Toko €  0,30
Totaal betalingen contant € 3,50


Bij AH kocht ik brood en broccoli. Bij Lidl waren de gemengde noten ( Royal Mix) in de aanbieding. Ik eet dagelijks een handje noten dus een zak meegenomen. Verder nog broodjes, spinazie en vegetarische wokreepjes. Deze reepjes heb ik nog nooit eerder gekocht, ik ga ze vrijdag eten als ik een wokgerecht maak. Denk dat ik ze wel eerst zelf nog even marineer in wat sojasaus en sambal.

Bij Sahan heb ik yoghurt, groente en fruit en lamsvlees gekocht. 

Deze week moet ik waarschijnlijk met het OV naar een afspraak. Het weerbericht voor die dag is niet erg goed en het is een té lang stuk om te fietsen als het echt slecht weer is. Dus zaterdag mijn saldo gecontroleerd en extra tegoed gekocht. Ik reis zo weinig met het OV dat ik geen idee heb wat het ritje met de bus en metro me zal kosten. Nu staat er 12 euro op de kaart, daar kan ik zeker mee heen en weer!

Een paar dingen heb ik contant afgerekend. Paracetamol, een kaart voor een collega die met pensioen gaat, en een zakje taugé.

Mijn salaris is gestort en volgende week zal het overzicht in de honderden euro’s lopen omdat er eind van de maand altijd veel afschrijvingen plaatsvinden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten