zondag 12 januari 2020

Uitgaven week 2/2020 - Grip op mijn knip!

In de eerste week van dit jaar is er een behoorlijk bedrag van mijn bankrekening afgeschreven. Een aantal incasso's en een extra betaling richting sparen/beleggen. Ik verwachtte geen afschrijvingen in week twee (en mijn bankapp bevestigde dat!) en heb zelf ook geen grote betalingen gedaan. De volgende ronde afschrijvingen is pas weer na 26 januari, wanneer mijn salaris is gestort.

Ik heb wel geld uitgeven, hieronder een overzicht van uitgaven in week twee (6 tot en met 12 januari 2020):Afschrijvingen en pinbetalingen

Supermarkten
€ 18,67
Postagentschap
€   9,10
Xenos
€   3,38


Totaal afschrijvingen en pinbetalingen
€ 31,15

Betalingen contant

Geen


Totaal betalingen contant
€ 0,00


Bij de Turkse supermarkt heb ik fruit, olijven, kaas en gedroogde peulvruchten gekocht. De peulvruchten zijn om de voorraad aan te vullen. Bij AH en Lidl nog ijs en brood. Zowel het ijs en brood hebben we standaard in huis gaan de vriezer in zodat we ook daarvan weer even een voorraad hebben.  Bij Xenos heb ik een paar verjaardagskaarten gekocht en batterijen, bij het postagentschap postzegels. Die zijn trouwens best prijzig zie ik nu! Ik heb er bij het betalen niet eens op gelet. Dit weerhoud mij er overigens niet van om kaarten per post te versturen, ik vind dat zoveel leuker dan een digitaal berichtje!

Deze week heb ik geen cash uitgegeven, de bloemen stonden er nog goed bij dus dit weekend geen verse gekocht.  Geen onnodige spullen gekocht, geen impulsuitgaven gedaan en daarmee een prima financiële week gehad. 
2 opmerkingen:

  1. Ik had eind vorig jaar - voor de verhoging - gelukkig nog een velletje postzegels ingeslagen. Scheelt toch weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had echt geen idee van de prijs en wist ook niet dat het duurder werd! Jammer, want dan had ik ook een paar velletjes gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen