zondag 8 december 2019

Overzicht financiën november 2019

Na een korte break ben ik weer even terug! De inspiratie voor een leuk stukje is niet gekomen en als ik niets te melden heb dan meld ik liever niets!
Ik zie aan de kijkcijfers dat mijn financiële overzicht van oktober goed is bekeken, daarom heb ik, net als in oktober, een kort overzicht gemaakt van mijn uitgaven in november. 

In oktober zette ik onder het overzicht een lijstje met de kostenposten per item.  Dat doe ik nu niet, ik denk dat het zo ook wel duidelijk is. Ik ben wel van plan om mijn spreadsheet wat te gaan aanpassen zodat ik het een op een kan overnemen in mijn blog. Nu is het nog heel gespecificeerd, zelfs voor mij wel erg uitgebreid en uiteindelijk is dat niet nodig.  Ik weet uiteindelijk wel waar ik mijn geld aan uitgeef. 

November zag er als volgt uit:

In 3600
Wonen 425
Boodschappen  110
Contributies 76
Investeren 140
Gezondheid 0
Vervoer 70
Vakantiekosten vooraf 88
Zakgeld en diversen 400
Kleding 175
Sparen
1700

Na de dure tandartsrekening van vorige maand heb ik deze maand geen kosten voor gezondheid. Daarnaast heb ik een kleine buffer op mijn rekening laten staan, want in december gaan we op vakantie en ga ik wat meer uitgeven dan normaal. Bovendien moeten we een deel van de vakantiewoning in cash overhandigen als we aankomen (dit hebben we zo met de eigenaar van het huis afgesproken, we zijn buiten het huizenverhuurbedrijf omgegaan en konden zo een goede prijsafspraak maken, wij blij en zij blij!!).

Mijn volgende blog gaat over mijn bespaarjaar, dat begint binnenkort: 01-01-20!! Ik heb er zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten