maandag 4 november 2019

Overzicht financiën oktober 2019

Ik heb een kort overzicht gemaakt van mijn financiën in oktober. Op mijn computer heb ik een mooie spreadsheet in Excel waar ik een gedetailleerder overzicht maak, maar voor deze blog is dit denk ik genoeg. Tevens een opsomming per item van wat er onder een item valt. De opsomming is niet volledig maar geeft een redelijk beeld.
in3350
uit
wonen385
boodschappen150
contributies75
investeren150
gezondheid800
vervoer70
zakgeld200
kleding150
sparen1000


in: salaris, belastingteruggave, onkostenvergoeding;
wonen: energie; gemeentelijke belastingen, water, onderhoud;
boodschappen: dit zijn de boodschappen die ik voor het huishouden deed, Georg betaalt ook een deel;
contributies: abonnementen, tv, sportschool;
investeren: semmie en crowdfunding;
gezondheid: medicijnen, tandarts, eigen risico, fysio;
vervoer: autoverzekering, benzine, onderhoud auto en fiets;
zakgeld: van alles en nog wat
kleding: gewone en sportkleding, schoenen 
sparen: dat is wat ik deze maand op de spaarrekening heb gezet.

Deze maand had ik een dure tandartsrekening omdat er een implantaat is geplaatst. De kroon komt in maart, dus dan kan ik nog eens zo'n hoog bedrag verwachten. 

Ik heb veel zakgeld uitgegeven omdat ik nieuwe dekbedhoezen heb gekocht. De post reizen en uitjes staat er niet bij omdat ik niet op reis ben geweest en geen geld heb uitgegeven aan uitjes. Wel ben ik mee uit genomen, maar dat waren traktaties voor mijn verjaardag!


Al met al ben ik niet ontevreden met de uitgaven en heb ik weer een mooi bedrag gespaard!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten