vrijdag 18 oktober 2019

Weekmenu 42 - Voorraad opmaken

Yeah! Het lukt goed om de voorraad op te maken, maar we zijn er nog niet!  Ik kom er ook achter dat veel consuminderaars, minimalisten, vrekken of hoe je ze ook noemen wilt, een weekmenu plaatsen op hun blog. Ik vind het leuk om deze menu's te lezen, en daarom denk ik dat meer mensen dat leuk vinden. Want consuminderen, bezuinigen en vrekkig zijn bekent echt niet dat je maaltijden saai zijn, of niet lekker, of altijd hetzelfde. Dat blijkt maar weer uit al die posts.

Dus hier mijn week, waarin ik  probeer zo min mogelijk in te kopen en eerst eens alle voorraden op te maken!


zondag: bloemkool, aardappelpuree, vegaworstje*, stoofpeertje* 

maandag: auberginestoofpotje*, sperzieboontjes, bulgur, sla

dinsdag: zoete aardappel, vegaballetjes*, koolsla, broccoli

woensdag: chili van oa blackeyed peas*, rijst*, salade

donderdag: curry van snijbiet en kikkererwten, rotiplaat, bloemkool

vrijdag: zoete aardappel, restje coleslaw, gerookte tofu*, broccoli, restje chili*

zaterdag: uit eten

* voorraad uit de vriezer of voorraadkast

Als ik het zo teruglees loopt het water me weer in de mond, want het was allemaal heel erg lekker!Geen opmerkingen:

Een reactie posten