vrijdag 6 september 2019

Kleding in Excel

Oh wat vind ik Excel toch een fijn en makkelijk programma om lijstjes te maken! Nu ik mijn bespaarjaar aan het plannen ben, dat op 1 januari 2020 van start gaat, heb ik een overzicht nodig van wat ik allemaal heb en wat ik eventueel nog nodig heb. En wat is er nu leuker dan dit allemaal in een spreadsheet te zetten? Ik heb een opzetje gemaakt en ga dit de komende weken invullen. Ben al begonnen op dit blog door een overzichtje te maken van mijn spijkerbroeken en andere broeken maar kom er nu achter dat ik ook daar nog dingen ben vergeten. Nu wordt dus pijnlijk duidelijk hoeveel kleding ik heb en dat dit echt nog niet voldoet aan de criteria van een 'capsule wardrobe'.  Nu zijn die criteria natuurlijk niet in steen gebeiteld en bepaal ik altijd nog zelf wat ik een fatsoenlijke, minimalistische garderobe vind. Mijn huidige garderobe is in ieder geval niet minimalistisch genoeg naar mijn zin. Ik ga dit weekend proberen om mijn spreadsheet zoveel mogelijk in te vullen.  De kolommen die er nu op staan zijn: jassen, rokken, jurken, broeken, spijkerbroeken, vesten, colbertjes, t-shirts, ondergoed, nachtgoed, panty's en sokken, schoenen, sportkleding, sjaals. Ik ben vast nog wat vergeten maar dat zie ik binnenkort. Leuk... lijstjes maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten