woensdag 4 september 2019

2020 Bespaarjaar #1

Om volgend jaar succesvol te kunnen besparen op kleding, schoenen en accessoires heb ik nu alvast gekeken wat ik eigenlijk allemaal heb liggen en hangen. Zomerkleding had ik al gedaan en daar had ik nog meer dan genoeg van voor het volgende zomerseizoen. (lees ook: 2020 wordt weer een bespaarjaar).

Dit weekend heb ik de afdeling jeans/broeken onder de loep genomen en wat blijkt? Ook daarvan heb ik nog voldoende!

SPIJKERBROEKEN
- een zwarte skinny;
- een zwarte met rechte pijpen;
- een donkerblauwe bootleg die ik nog niet vaak heb gedragen, netjes genoeg om naar het werk te dragen;
- een indigoblauwe bootleg die ik al veel heb gedragen maar die nog wel een jaar mee kan in vakanties en het weekend;
- een donkerblauwe bootleg die ik veel heb gedragen en nu een stuk valer is geworden, prima voor vrije tijd;
- een gewone blauwe spijkerbroek, zo vaak gewassen dat het een hele vale is geworden, leuk voor de zomer;
- een donkerblauwe spijkerbroek die niet echt lekker zit,maar die ik nog wel ga dragen;
- een lichtgrijze die ik niet vaak draag maar die heerlijk zit en goed is voor de zomer;
-een zandkleurige die ik al twee jaar heb maar nog nooit heb gedragen.


BROEKEN
- 2 linnen zomerbroeken, een groene en een zwarte;
- een donkerblauwe capri;
- een legergroene capri;
- 3 nette zwarte broeken, voor naar het werk;
- 1 zwarte (hele dikke) jersey broek;
- 1 gestreepte blauw/witte zomerbroek
- 1 zwarte tricot zomerbroek

Fijn om het overzicht te hebben, nu nog jassen/jasjes/vesten, rokken, jurken, sokken, maillots, panty's, ondergoed en (winter-) schoenen bekijken. Volgens mij heb ik van alles nog voldoende en moet het lukken om een jaar lang niets te kopen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten