woensdag 21 augustus 2019

Beleggen bij Semmie #2

Mijn account is geopend de eerste beleggingen zijn gedaan! Nu gaat het nog om een klein bedrag, maar wanneer mijn automatisch incasso start gaat er maandelijks iets meer richting Semmie en hoop ik natuurlijk op een aardig rendement. 

Waar ik erg benieuwd naar ben zijn mijn zenuwen, kan ik het aan als het even wat minder gaat, en hoe reageer is als mijn geld verdampt? Financieel kan ik dat aan,  anders was ik er niet aan begonnen, maar kan ik er ook mee omgaan?

En hoe vaak bekijk je zoiets? We gaan het zien! 

1 opmerking:

  1. Oh, dit vond ik in het begin ook zo spannend! Tegenwoordig zit het er goed in: 1. voor de lange termijn en 2. één keer in de maand automatisch storten, snel verwerken en weer wegklikken.

    Het is hier al een paar keer wat minder gegaan, maar ik ben nog niet in de rode cijfers geschoten. Ben wat dat betreft wel benieuwd hoe het gaat als er weer een recessie komt. Maar goed, dan hoop ik echt voldoende zitvlees te hebben gekweekt om het los te kunnen laten. Uiteindelijk trekt het vrijwel altijd weer bij.

    Wel zit ik dus vooral in trackers, zodat ik niet afhankelijk ben van één bedrijf.

    BeantwoordenVerwijderen