woensdag 14 augustus 2019

2020 wordt weer een bespaarjaar

Iedere vijf jaar heb ik een bespaarjaar. Volgend jaar is weer zover.  In zo'n jaar koop ik geen kleding, schoenen, ondergoed en accessoires voor mezelf. 

Omdat het vanmiddag grijs en regenachtig  was en omdat ik wat vakantiespullen bijeen aan het zoeken was heb ik meteen mijn zomergarderobe  onder de loep genomen.  Alvast een 'note to self' : voor volgend jaar heb ik meer dan genoeg zomerkleding en sandalen en slippers dus niets nodig. Dat maakt het bespaarjaar in het zomerseizoen lekker makkelijk!

Het waarom van zo'n bespaarjaar en hoe ik het verder aanpak lees je tegen het einde van het jaar.

1 opmerking:

  1. Ben benieuwd hoe jouw bespaarjaar gaat verlopen in 2020. En je bent een blog gestart :-) Leuk hoor.

    BeantwoordenVerwijderen