woensdag 14 augustus 2019

Beleggen bij Semmie #1

Rond 5 uur gistermiddag kreeg ik een telefoontje uit de hoofdstad.  Ik ken daar niemand en ook het nummer zei me niets.  Aan de lijn een aardige jongeman van Semmie. Hij vertelde me  dat mijn aanmelding goed was ontvangen maar dat de foto van de achterkant van mij idkaart niet goed was. Of ik deze opnieuw wilde versturen.

Dat heb ik gedaan. Tevens vond ik het telefoontje plezierig. Tenslotte heb ik geld overgemaakt in goed vertrouwen dat fatsoenlijke mensen  ermee doen wat ze  beloven. Nu kan de aardige jongeman waar ik mee sprak natuurlijk een hele  goede oplichter zijn, met nette manieren en een fijne stem, maar ik vertrouw er maar op dat dit niet zo is. 

Net even op mijn Semmie-account gekeken, mijn eerste storting staat daar netjes te wachten tot alle administratie rond mijn persoon in orde is en dan zal ik vast zien in mijn portefeuille hoe het geld is belegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten