zondag 15 maart 2020

Uitgaven week 11/2020 - Grip op mijn knip!


Week 11

Nee, wij hebben niet gehamsterd! We hebben de normale onlinebestelling gedaan bij Jumbo, de betaling staat niet in dit overzicht want deze worden door Georg betaald, en daarnaast de vaste boodschappen bij de Turkse super en AH. Wat werd er deze week afgeschreven en uitgegeven?

Afschrijvingen en pinbetalingen
AH
€ 9,82
Sahan
€ 11,06
Lidl
€ 0,00
Kosten bankrekeningen
€ 6,05
sauna
€ 17,00
Etos
€ 8,38
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen
€ 52,31
Betalingen contant
Etos
€ 5,00
Totaal betalingen contant
€ 5,00Wat een lekker goedkoop weekje zie ik nu ik terugkijk! Ik ben twee uurtjes naar de sauna geweest en heb daar een kop thee gedronken. Het was een heerlijk bezoek, het was vrij rustig in de sauna en kon daardoor even lekker ontspannen. Helaas voor de sauna was het al dagen rustig en dat zal er niet beter op worden de komende weken. Misschien moeten ze wel, net zoals heel veel bedrijven, sluiten omdat de kosten te hoog zijn om met deze coronacrisis open te blijven.

Bij de Etos pleisters en Ibuprofen. De schappen met pijnstillers waren daar ook al vrij leeg! Toen ik me realiseerde dat ik nog een ehbo-pakketjes cadeau wilde doen aan een vriendin ben ik terug de winkel ingegaan. Eenmaal bij de kassa kon er niet meer met de pinpas betaald worden, het systeem was vastgelopen. Gelukkig had ik nog cash in mijn knip. Netjes op de toonbank neergelegd zonder handcontact!

Op zaterdag stond er een lunch met vriendin A. gepland, op vrijdagavond hebben we wat heen en weer geappt en besloten deze niet door te laten gaan. We hebben beiden geen klachten, maar omdat het advies is om thuis te werken, zoveel mogelijk thuis te blijven, geen mensen op te zoeken etc. leek het ons verstandig om dat advies op te volgen.

Volgende week waarschijnlijk de rekening voor de kroon op mijn implantaat. Verder verwacht ik niets. En ook komende week gaan wij niet hamsteren, we hebben sowieso genoeg in de koelkast, vriezer en voorraadkast om meer dan een week vooruit te kunnen.

2 opmerkingen:

  1. Als je nieuws leest over vechtpartijen over een pak toiletpapier, denk ik wel eens dat de wereld gek geworden is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Momenteel is de wereld ook een beetje gek, ik hoop dat iedereen een beetje zijn fatsoen houdt bij het boodschappen doen. Hoorde van een vriendin dat haar puberdochter tijdens haar bijbaantje als vakkenvuller heel hard gewerkt heeft en onder het werken is uitgescholden door klanten omdat het niet snel genoeg ging! Schandalig!

    BeantwoordenVerwijderen