zondag 8 maart 2020

Uitgaven week 10/2020 - Grip op mijn knip!Maart is begonnen en ook deze week moesten er natuurlijk wat boodschappen gedaan worden. Hoe zag de week eruit?

Afschrijvingen en pinbetalingen
Sahan
€ 16,81
Lidl
€ 12,52
Tandarts
€ 52,28
NN woonverzekering
€ 340,36
NN aansprakelijkheidsverzekering
€ 70,88
NPO Start
€ 2,95
Postagentschap
€ 7,50
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen
€ 503,30
Betalingen contant
markt
€ 3,00
Totaal betalingen contant
€ 3,00Bij de Turkse super en de Lidl de vaste dingen gekocht. De woonhuisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering is weer voor een jaar betaald. Daarnaast  kwam ook de tandartsrekening voor ‘happen’ voor mijn nieuwe kroon in combinatie met tandsteen verwijderen en gebit polijsten. De kroon op het werk, letterlijk en figuurlijk, volgt aanstaande dinsdag, de afrekening zal korte tijd daarna plaatsvinden. Omdat de tandarts voor mij een flinke kostenpost is geweest de afgelopen jaren, heb ik daar een potje voor. Ik verwacht en hoop dat ik nog maar 1 implantaat nodig heb en dan is mijn gebit weer voor langere tijd in orde.  

Veertig jaar geleden logeerde ik in een gastgezin in Engeland. Met de gastouders is een hechte vriendschap ontstaan en Peter, de vader van het gezin, wordt aanstaande week 80. Voor hem een mooie kaart gekocht. Ik had ook geen postzegels voor Europa meer dus ook een priorityzegel erbij.  Op de markt aardappels en uien gekocht, verder geen bijzondere of dure dingen gedaan of gekocht deze week.

Ik verwacht nog een afschrijving in verband met het eigen risico voor een aantal medisch ‘dingen’. Ik onderging onlangs een medische ingreep en ik heb wat onderzoeken gehad. Geen idee hoe snel dat verwerkt wordt door de verzekeraar, maar ik houd er wel rekening mee dat deze kosten binnenkort worden afgeschreven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten