zondag 16 augustus 2020

Uitgaven week 33/2020 - Grip op mijn knip!

Een etentje om iets te vieren, boodschappen en weer eens tanken.

Wat heb ik uitgegeven deze week?

Afschrijvingen en pinbetalingen
AH €    8,85
Sahan €    8,94
Lidl €  14,63
Benzinepomp €  36,01
Bankkosten €    6,75
Uit eten € 127,15
Totaal afschrijvingen en pinbetalingen € 202,33
Betalingen contant
markt € 6,50
Totaal betalingen contant € 6,50


Deze week zijn we uit eten geweest. Ik trakteer ieder jaar O. en zijn partner B. op een etentje ter ere van de verjaardag van O. Georg gaat dan natuurlijk ook mee. Het was een warme dag en aan het eind van de dag raakte het bewolkt en vielen er wat druppels. Het uitzicht bij het restaurant is gelukkig altijd mooi, weer of geen weer!

uitzicht

Ook heb ik weer eens getankt, dat gebeurt niet zo vaak maar ik ben deze vakantie een paar keer op pad geweest met de auto, ook volgende week staan er een paar ritjes op de planning.

Bij de supermarkten de normale wekelijkse dingen gekocht, waaronder een voorraad schep- en handijs bij de Lidl, met dit warme weer neem ik graag een bolletje ijs als nagerecht!

Op de markt aardbeien, meloen, pruimen en avocado's gekocht. Ook nog een paar zoete aardappels, altijd handig om die stand-by te hebben.

Volgende week ziet er normaal uit, ik ga een keertje uit lunchen om vriendin A. te trakteren voor haar verjaardag. Ook een keertje lunchen bij een vriendin in Zierikzee, moet nog even bedenken wat ik voor haar meeneem want een bloemetje met deze hitte overleeft de rit in de auto waarschijnlijk niet eens! Verder verwacht ik nog geen grote afschrijvingen, die komen pas in week 35.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten